Coming soon: esthetische geneeskunde straks ook mogelijk in Stabroek

Uiteraard weten onze klanten al dat Anovo Clinic zowel in de provincies West-Vlaanderen als Antwerpen hét adres is voor esthetische geneeskunde. Nu hebben we echter goed nieuws: wij ruilen in december 2021 namelijk onze tijdelijke locatie in Kapellen voor een vaste stek in Stabroek. Vanaf 15 december vind je ons terug op het adres Laageind 51 in Stabroek.

Waarvoor kan je in Stabroek terecht?

Hoewel de locatie wijzigt, blijft de onberispelijke service van Anovo Clinic uiteraard overeind. Onze nieuwe vestiging in Stabroek is bovendien nog steeds uitstekend bereikbaar voor de klanten uit Kapellen, Brasschaat of elders in de regio Antwerpen.

Je kan hier dus terecht voor alle voordelen die onze regeneratieve geneeskunde te bieden heeft. Denk daarbij onder meer aan behandelingen tegen haaruitval, inside behandelingen met infusen en DNA-analyse, diverse gezichtsbehandelingen of ingrepen in functie van huidversteviging en huidverbetering. Bekijk gerust even de behandelingen op onze website om alle mogelijkheden te leren kennen of maak rechtstreeks een afspraak bij Anovo Clinic.

Waarom kiezen voor Anovo Clinic?

Zowel bij Anovo Clinic Stabroek als Hooglede is het credo ‘Mooi gezond!’ en daarbij doelen we zowel op de binnen- als de buitenkant. Wil jij je jonger en gezonder voelen en er ook zo uitzien? Dan stellen wij alles in het werk om je beter in je vel te laten voelen. Net daarom zijn onze behandelingen erg divers. Iedere persoon is uniek en wij mikken dan ook steeds op een persoonlijke aanpak.

Terwijl de ene klant gebaat is bij een vitamine-infuus om zich weer energiek te voelen, komt een ander bij Anovo Clinic aankloppen om haarverlies tegen te gaan, een facelift of B*T*X-behandeling te bespreken of om een probleem in de intieme zone aan te pakken. Welke behandeling voor jou ook van toepassing is, bij Anovo Clinic vind je een vertrouwenspersoon die luistert naar je verhaal en hiermee ook echt aan de slag gaat.

 

 

KLAAR VOOR EEN MOOIE EN GEZONDE UITSTRALING?