Reken op onze expertise voor B*T*X in Antwerpen

Esthetische ingrepen zijn de afgelopen tien jaar veel toegankelijker geworden en zeker in grootsteden is het al lang geen taboe meer. Vandaar dat B*T*X inmiddels goed ingeburgerd is in Antwerpen.

Een zwakke uitvoering van de behandeling kan echter desastreuse gevolgen hebben. Daarom raden wij je sterk aan om beroep te doen op een erkende en ervaren arts, zoals bij Anovo Clinic in Stabroek.

B*T*X in Antwerpen: wat is het precies?

B*T*X is de bekendere merknaam voor het natuurlijke eiwit botulinetoxine. Er bestaan dus ook andere merken en net daarom hanteren wij de algemeen gebruikte afkorting B*T*X, wat dus staat voor botulinetoxine.

Dit eiwit wordt geproduceerd door bepaalde bacteriën en kan gebruikt worden als spierontspanner. Botulinetoxine verlamt als het ware de zenuwen die de spieren instructies geven, daardoor verslappen de spieren en worden de rimpels gladder. Dat verklaart meteen de vele toepassingen van B*T*X in de cosmetische geneeskunde.

Botulinetoxine is een giftige stof, maar kan perfect veilig gebruikt worden als het sterk verdund is. Net daarom is het belangrijk om hiervoor aan te kloppen bij een erkende arts, zoals het geval is bij Anovo Clinic. Wij hebben een vestiging in Stabroek, vlakbij de provinciehoofdstad, en zijn daarom de partner bij uitstek voor B*T*X in Antwerpen.

Verschillende toepassingen mogelijk

Fronsrimpels, kraaienpootjes of voorhoofdsrimpels, behandelingen voor de lippen… Het aantal cosmetische toepassingen van B*T*X is nauwelijks op te sommen. Bovendien zijn er ook andere medische toepassingen, die het brede publiek niet kent. Zo wordt B*T*X ook gebruikt als middel tegen tandenknarsen en overmatig zweten.

Maak je echter niet ongerust, bij Anovo Clinic staan we ervoor garant dat we nooit ‘zomaar’ ingrijpen. We zullen de behandeling met andere woorden enkel opstarten als we ervan overtuigd bent dat het de geschikte aanpak voor jouw probleem is. Daarnaast maken we er een erezaak van om het ‘too much’-effect te vermijden, zodat het resultaat altijd natuurlijk oogt.

Benieuwd of B*T*X jouw probleem kan verhelpen en wens je de opinie van een ervaren arts? Voor een behandeling met B*T*X in Antwerpen ben je bij Anovo Clinic aan het juiste adres. Woon je ver van Antwerpen? Dan kan je ook steeds terecht in onze andere vestiging, nabij het West-Vlaamse Roeselare.
Plan hier rechtstreeks je vrijblijvend intakegesprek bij Anovo Clinic.

KLAAR VOOR EEN MOOIE EN GEZONDE UITSTRALING?