Peelings bij Anovo Clinic

De vraag naar peelings neemt de laatste jaren verder toe. Deze behandeling is in staat om je huid er een stuk jonger uit te laten zien. Het is dan ook logisch dat er veel vraag naar is. Bij Anovo Clinic bieden we deze behandeling op de meest kwalitatieve wijze aan. Zo ben je bij ons in goede handen.

Wat zijn peelings?

Een peeling is een intensieve exfoliatiebehandeling. Deze is verantwoordelijk voor gecontroleerde ‘huidschade’. Het doel van deze behandeling is namelijk dat dode huidcellen loslaten. Op deze manier stimuleren peelings celvernieuwing van de huid.

Het hangt af van de specifieke vloeistof die men gebruikt hoe diep de peeling de huid in gaat.

De voordelen van peelings

Het is natuurlijk niet voor niets dat we deze behandelmethode aanbieden. Onder deze noemer zijn er verschillende voordelen van toepassing die ervoor zorgen dat peelings zo populair zijn. We nemen ze graag stap voor stap met je door:

  • Verwijdering dode huidcellen:Het verwijderen van dode huidcellen is een van de grootste voordelen van een peeling. Dode huidcellen zorgen namelijk al snel voor een wat dikkere, stuggere en ook grauwere huid. Logischerwijs is dit niet iets waar je op zit te wachten. Zeker op een wat hogere leeftijd zijn de negatieve effecten hiervan zichtbaar. Dankzij het verwijderen van de dode huidcellen keer je dit proces om. De cellen waar je eigenlijk niets aan hebt, laten los. Precies het effect waar je wel naar op zoek bent.
     
  • Voorkomt vorming lijnen en rimpels:Een ander groot voordeel van peelings is dat het voorkomt dat er zich lijnen en rimpels in je huid vormen. Dankzij deze behandeling blijft je huid simpelweg langer in een goede conditie. Hier pluk je nog jarenlang de vruchten van. Zeker wanneer je besluit om regelmatig deze behandeling uit te laten voeren. Ondanks dat je dan een leeftijd bereikt waarbij lijnen en rimpels normaal zijn, heb je hier toch nog geen last van. Een absolute beloning voor de aandacht die je voor jouw huid hebt.
     
  • Frissere, jongere look van de huid:Uiteindelijk is het hele doel van peelings natuurlijk om een frissere, jongere look van de huid te realiseren. Dit is dan ook precies wat er zal gebeuren. Zoals eerder al even aangegeven, verwijdert een peeling de dode huidcellen. Tegelijkertijd stimuleert het ook de celvernieuwing. Met andere woorden: je ruilt dode huidcellen in voor levende, gezonde huidcellen. Dit uit zich ook in de look van jouw huid als geheel. Je huid is niet alleen gezonder, maar deze ziet er ook daadwerkelijk gezonder uit.
     
  • Helpt bij acné:Tot slot is het een bijzonder goed idee om regelmatig peelings te doen wanneer je last hebt van acné. Deze vorm van exfoliatie zuivert je huid namelijk tot diep in de poriën. Hierdoor voorkomt het ontstekingen van de huid. Onder de streep houdt het in dat er minder kans is op onregelmatigheden in de huid. En dat is precies wat acné is. Wil je jouw acné dus een heel stuk minder intensief laten zijn? Plan dan op regelmatige basis een peeling in bij Anovo Clinic!

 

Nu een afspraak voor peelings inplannen

Peelings zijn erg belangrijk om jouw huid jong en fris te laten ogen. Wil je daarom dus op de korte termijn zelf ervaren wat de potentiële positieve effecten hiervan zijn? Kom dan direct in actie. Plan een afspraak in bij de Anovo Clinic. Wij kijken er vervolgens naar uit om je het resultaat te bezorgen waar je naar op zoek bent.

Neem direct contact met ons op en plan een afspraak in.