DNA-ANALYSE - HAARVERLIES

Gepersonaliseerde geneeskunde is één van de meest innovatieve gebieden in de medische wereld. 

Op basis van een vragenlijst en DNA-test kan gepersonaliseerd advies gegeven worden op vlak van supplementen en medicijnen. Omdat de testen op basis van DNA zijn, zullen de resultaten niet veranderen gedurende het leven van de patiënt en blijft het advies dus voor altijd gelden.


TrichoTest - gericht op haarverlies

Op basis van een unieke DNA test (via speeksel) en een vragenlijst, worden 48 genetische variaties in 13 genen die geassocieerd worden met alopecia, nauwkeurig geanalyseerd door een gespecialiseerd labo.

Een aantal weken later ontvangt de arts een gedetailleerd rapport met actieve bestanddelen die goed, gemiddeld of niet reageren volgens het genoom van de patiënt. Het rapport geef tevens een overzicht welke van de meer dan 175 miljoen therapeutische opties die beschikbaar zijn op de markt zullen werken voor de patiënt en welke dosis nodig is volgens de patiënt zijn of haar metabolisme.  

Op basis daarvan zal de arts een volledig gepersonaliseerde mix van bestanddelen en medicijnen voorschrijven voor een doeltreffende en optimaal resultaat.
 

Resultaat

  • Extra effectiviteit van een gepersonaliseerde behandeling t.o.v. een standaardbehandeling
  • Geen ongewenste interacties tussen actieve bestanddelen
  • Minder bijwerkingen
  • Meer precieze dosering


Prijs

  • TrichoTest: 300€

De prijs is inclusief begeleidend advies en -waar nodig- medische voorschriften.

 

Geïnteresseerd?

Maak een afspraak