Waar stoor
jij je aan?

Waar stoor jij je aan als je 's ochtends in de spiegel kijkt? Rimpels of oneffenheden in je gezicht? Of misschien (te) dunne lippen, hangende oogleden of de gevolgen van haaruitval? Deze onzekerheden kunnen ervoor zorgen dat jij je minder goed in je vel voelt.

Anovo Clinic helpt je dan ook graag om je weer mooi en gezond te voelen. Wij hebben diverse behandelingen die jou helpen om straks weer zelfverzekerd en trots in de spiegel te kijken. Is het echter niet duidelijk wat de ideale aanpak is voor jou? Boek dan gerust een vrijblijvend intakegesprek in onze praktijk.

Aanpak

Persoonlijke aanpak bij Anovo Clinic

De cosmetische geneeskunde staat niet stil en er bestaan tegenwoordig veel verschillende behandelingen. Daardoor zien veel patiënten door het bos de bomen niet meer. Bovendien kunnen ook de oorzaak van je probleem, je huidtype of bepaalde allergieën of aandoeningen bepalend zijn voor de ideale aanpak.

Bij Anovo Clinic begrijpen we die onzekerheid volledig en helpen we je dan ook graag met een persoonlijke aanpak. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek nemen we de tijd om jouw wensen volledig te leren kennen en bepalen we samen een geschikte aanpak. Zo ben je voldoende geïnformeerd om de beste keuze te maken.

Haaruitval (behandelingen)

Heb je last van haarverlies of dun haar? Wil je liever preventief haaruitval tegengaan? Last van alopecia en op zoek naar een behandeling? Wij begeleiden jou om een gepast antwoord te bieden op deze vragen. 

PRP - HAIR

DR. CYI HAIRFILLER

DNA-ANALYSE - HAARVERLIES

Inside behandelingen

Heb je veel last van stress, symptomen die op een burn-out of bore-out kunnen wijzen? Nooit een uitgeslapen gevoel? Dan kijken wij op een holistische manier naar wat jij nodig hebt. 

VITAMINEN INFUSEN

DNA-ANALYSE - VOEDSEL & GEZONDHEID

HOLISTISCH CONSULT

Gezichtsbehandelingen

Stoor jij je aan rimpels om kraaienpootjes als je in de spiegel kijkt? Last van rimpels op je voorhoofd of rond de mond? Of teisteren wallen je zelfbeeld? Anovo Clinic zorgt ervoor dat jij weer zelfverzekerd in de spiegel kan kijken.

SPIERONTSPANNER - BOTULINE TOXINE

RIMPEL VULLENDE MIDDELEN & PDO-DRADEN

PRP-GELAAT (VAMPIRE FACIAL®)

PLEXR© & LIQUID FACELIFT

SKINBOOSTER

LASERBEHANDELINGEN

HYDRAFACIAL

Lichaamsbehandelingen

Kan jij niet stoppen met kijken naar je dubbele kin in de spiegel? Of stoor je je aan een vetophoping aan de buik of billen? Anovo Clinic heeft verschillende efficiënte behandelingen die je kunnen helpen. Ook voor intieme problemen, zoals erectiestoornissen of een droge vagina, kan je bij je vertrouwenspersoon van Anovo Clinic terecht.

P-SHOT® & O-SHOT®

VETOPLOSSER

LIQUID BELLY CORRECTION & LIQUID BUTT LIFT

HANDVERJONGINGHALSVERJONGING & ARMVERJONGING

LITTEKENVERBETERING

LASERBEHANDELINGEN

klaar voor een gezond stralend voorkomen?