Help, waarom zie ik er altijd boos of vermoeid uit?

Staat jouw gezicht op onweer, zelfs als je je uitstekend voelt? Heel wat mensen hebben constant een boze blik of zien er net erg vermoeid uit, zelfs als dat helemaal niet het geval is. Erg vervelend natuurlijk, aangezien je onterecht een onvriendelijke uitstraling kan krijgen. Als dit een negatieve impact heeft op jou en je op zoek bent een betrouwbare oplossing, kan je terecht bij Anovo Clinic in regio Roeselare of Antwerpen.

Boze uitstraling door fronsrimpel

Mensen die er vaak boos uitzien, zijn vaak onbewust aan het fronsen. De bijhorende fronsrimpel zorgt in dat geval voor de onvriendelijke uitstraling, terwijl het uiteraard niets over je persoonlijkheid zegt. Gelukkig kan een fronsrimpel sterk verminderd of zelfs helemaal verwijderd worden. Lees hier meer over het verminderen of verwijderen van rimpels.

Ook een wenkbrauwlift kan je gezicht een vriendelijkere uitstraling geven, zeker als je wenkbrauwen lager staan dan gemiddeld. De behandeling is volstrekt veilig, maar dient uiteraard wel door een gespecialiseerde arts uitgevoerd te worden, zoals het geval is bij Anovo Clinic.

Oplossingen voor een vermoeide blik

Niet alleen hebben veel mensen last van een boze blik, ook een constant vermoeide uitstraling is uiteraard niet fijn. Gelukkig zijn er tal van oplossingen beschikbaar, afhankelijk van het probleem waarmee je kampt. Zo kan Plexr gebruikt worden voor een ooglidcorrectie (zonder operatie) of helpen fillers je bij een ingevallen gezicht of donkere kringen rond de ogen. Net zoals bij een boze blik, kunnen ook behandelingen ingezet worden om rimpels te verminderen

Daar houdt het echter nog niet op. Zo kunnen ook HydraFacial behandelingen of liquid facelifts ingezet worden, kan er gekozen worden voor een behandeling op basis van huidversteviging of misschien biedt een behandeling met skinboosters of een medische peeling wel soelaas. De mogelijkheden zijn quasi eindeloos.

Facelift of andere oplossing nodig? Reken op Anovo Clinic!

Door de vele mogelijke behandelingen, is het voor klanten vaak onduidelijk wat de optimale oplossing is voor hun probleem. Daarom raden we ook steeds een intakegesprek bij de arts van Anovo Clinic aan. Zo kunnen we samen bekijken welke behandeling jou op het lijf geschreven is.

Anovo Clinic helpt je om weer trots in de spiegel te kijken. Wij hebben vestigingen in Hooglede, nabij Roeselare in West-Vlaanderen, en Stabroek, nabij Antwerpen. Uiteraard zijn klanten uit heel Vlaanderen of zelfs daarbuiten welkom bij Anovo Clinic. 

 

 

KLAAR VOOR EEN MOOIE EN GEZONDE UITSTRALING?