HOE MOOI GEZOND MAKEN?

Wij bieden verschillende soorten behandelingen aan om jou terug te laten stralen zoals jij het zou willen. In een vrijblijvende consultatie overlopen we de verschillende mogelijkheden. 

AANPAK

Wij gaan voor een totale aanpak.

Hierbij gebruiken we een combinatie van preventieve, regeneratieve en cosmetische geneeskunde, een holistische aanpak. Met deze unieke combinatie worden resultaten geboekt op zeer korte termijn (afhankelijk van de behandeling soms zelfs onmiddellijk zichtbaar), maar ook op lange termijn.  Door in te zetten op preventieve en regeneratieve behandelingen kan men immers resultaten voor langere tijd behouden en kan men de nood aan zwaardere operaties later in het leven uitstellen of zelfs volledig vermijden.

 

Anovo clinic biedt de behandelingen apart aan of in combinatie met elkaar, afhankelijk van uw noden. Indien u een behandeling zoekt die niet expliciet vermeld staat hieronder, dan bespreken we dit graag samen met je tijdens een consult.

Haaruitval (behandelingen)

Heb je last van haarverlies of dun haar? Wil je liever preventief haaruitval tegengaan? Last van alopecia en op zoek naar een behandeling? Op al jouw vragen kunnen wij een gepast antwoord bieden.

Wij begeleiden jou om een gepast antwoord te bieden op deze vragen. 

PRP - HAIR

DR. CYI HAIRFILLER

DNA-ANALYSE - HAARVERLIES

Inside behandelingen

Dicteert stress de wet tijdens je werkweek? Heb je symptomen die op een burn-out kunnen wijzen? Heb je het gevoel dat je nooit echt uitgeslapen bent? Dan gaan wij op een holistische manier gaan kijken naar wat jij nodig hebt. 

VITAMINEN INFUSEN

DNA-ANALYSE - VOEDSEL & GEZONDHEID

LEEFSTIJL GENEESKUNDE

 

Gezichtsbehandelingen

 

Houden rimpels of zogenoemde kraaienpootjes je in de ban? Heb je last van rimpels op het voorhoofd, de lippen, rond je mond? Of schaam je je voor je lachrimpels? Wat te doen tegen wallen? Anovo Clinic kan je helpen de gepaste behandeling te vinden. 

Wij bekijken samen wat voor jou de beste oplossing is. 

SPIERONTSPANNER - BOTULINE TOXINE

RIMPEL VULLENDE MIDDELEN & PDO-DRADEN

PRP-GELAAT (VAMPIRE FACIAL®)

PLEXR© & LIQUID FACELIFT

SKINBOOSTER

HYDRAFACIAL

 

Lichaamsbehandelingen

Ben je ontevreden over een lichaamsdeel: een dubbele kin of te veel vet aan je buik en/of billen? Heb je een intiemer issue zoals erectiestoornissen of een droge vagina of schaamlippen? 

We luisteren als vertrouwenspersoon naar je verhaal en gaan hiermee aan de slag. 

P-SHOT® & O-SHOT®

VETOPLOSSER

LIQUID BELLY CORRECTION & LIQUID BUTT LIFT

HANDVERJONGINGHALSVERJONGING & ARMVERJONGING

LITTEKENVERBETERING

Behandelingen

Hair

PRP - HAIR

Platelet-Rich Plasma (PRP) stimuleert de natuurlijke haargroei door het verhogen van de bloedtoevoer naar de haarfollikels en doen de haarschachten dikker groeien.

Lees meer

Dr. CYI Hairfiller

Dr. CYJ Hairfiller bevat een combinatie van hyaluronzuur en 7 verschillende peptiden die bloedcirculatie en hydratatie van de hoofhuid stimuleren. 

Lees meer

DNA-analyse - haarverlies

Op basis van een DNA-test wordt bepaald welke van de meer dan 175 miljoen therapeutische opties die beschikbaar zijn op de markt zullen werken voor u. Op basis daarvan zal de arts een volledig gepersonaliseerde mix van bestanddelen en medicijnen voorschrijven voor een doeltreffende en optimaal resultaat.

Lees meer

FACE

Spierontspanner - Botuline toxine

Bij Anovo clinic gebruiken we één van de meest toonaangevende merken in gezichtsinjecties - Botuline toxine - om het uiterlijk te verbeteren. B*T*X gebruikt een vorm van botulinumtoxine om de spieractiviteit in het behandelde gebied tijdelijk te verlammen. 

Lees meer

Injectables - rimpel vullende middelen

Door veroudering wordt de huid dunner, gaat deze hangen en ontstaan er rimpels. Om (terug) een jeugdige, strakke en volle uitstraling te krijgen, injecteren we op enkele strategisch gekozen plaatsen een biologisch compatibel vulmiddel (filler). 

Lees meer

PRP-gelaat (vampire facial®)

Platelet-Rich Plasma (PRP) stimuleert de aanmaak van collageen en hyaluronzuur in de huid, met als resultaat het herstel van huidschade, verloren volume in het gezicht en een jeugdige gloed. Met deze natuurlijke, niet-chirurgische behandeling verjongt de huid en kan men jaren jonger ogen.

Lees meer

Plexr©

Het Plexr©-systeem richt zich op geïoniseerde gasmoleculen in de lucht en transformeren deze in plasma. Wanneer dit plasma de huidlaag nauwkeurig aanraakt, trekken de huidvezels samen met als resultaat vermindering van overtollige of uitgezakte huid, en een verstrakkend, verstevigend en liftend effect. 

Lees meer

PDO-draden

Een PDO Thread Lift is een behandeling waarbij doorgezakt huidweefsel wordt opgetild en strakker wordt gemaakt met behulp van polydioxanone (PDO) draden. De draden worden onderhuids geplaatst ter behandeling van rimpels en doorgezakte huid.  
 

Skinbooster

Skinboosters werden ontwikkeld om de huidkwaliteit te verbeteren door in te zetten op diepgaande hydratatie, en herstel van elasticiteit en stevigheid. Het toepassingsgebied van skinboosters is heel breed en kan o.a. gebruikt worden op het gelaat, de hals, en de handen.
 

LIQUID FACELIFT

Door veroudering wordt de huid dunner, gaat deze hangen en ontstaan er rimpels. Voor de liquid facelift, wordt er specifiek geopteerd voor biostimulatoren als filler. Hierbij is het resultaat onmiddelijk zichtbaar, maar zullen deze ook de aanmaak van het natuurlijke collageen van uw lichaam stimuleren, waardoor er extra volume ontstaat en het effect langer blijft duren. 

INSIDE

Vitaminen infusen

Vitaminen infusen zijn een ideaal supplement voor het verbeteren van de gezondheid. Met een IV-infuus komen de vitaminen, mineralen, anti-oxidanten en elektrolyten rechtstreeks in de bloedstroom terecht waardoor er 95% door het lichaam opgenomen wordt, wat aanzienlijk hoger is dan via pillen of voedsel.  De arts zal samen met u uw noden bespreken en de geschikte mix van ingrediënten selecteren.

Lees meer

DNA-analyse - voedsel & gezondheid

Een genetische test geeft inzicht in de meest effectieve levensstijl voor een optimale gezondheid en gezond gewicht.  Hierbij worden 384 genetische variaties met betrekking op onder andere gewichtsverlies, reactie op lichaamsbeweging en intoleranties geanalyseerd. Specifiek en uniek voor u wordt een specifiek dieettype, aanbevolen vitaminen en mineralen, en een selectie aan ideale voedingsmiddelen opgesteld.

Lees meer

Leefstijladvies

Voor leefstijladvies werken we samen met DR. GRIET SPIESSENS

U kunt bij Dr. Spiessens terecht voor consultaties leefstijlgeneeskunde; ondersteund door health screening via bloedonderzoek, darmmicrobioom en zo nodig DNA analyse.screening zien we preciezer welk systeem in het lichaam de meeste klachten vertoont (hormonaal, spijsvertering, huid, immuniteit, mindset).

Lees meer

BODY

P-Shot® & O-Shot®

P-shots® en O-shots® richten zich op de intieme zone. P-shots® maken gebruik van PRP-therapie om erectiestoornissen tegen te gaan en de prestaties van de penis op natuurlijke wijze te verbeteren. De O-shot® is de vrouwelijke variant en is een behandeling voor een algemene verjonging van de vagina. Hierdoor wordt tevens het sexueel genot verhoogd en zorgt dit voor een intensere beleving van het orgasme. 

Lees meer

Vetoplosser

De gebruikte vetoplosser wordt ingespoten in het te behandelen gebied. De gel zorgt ervoor dat het vet afgescheiden wordt van de vetcel. Aangezien dit proces tijd nodig heeft, zullen de resultaten na ongeveer een maand zichtbaar zijn. Daarnaast zorgt het product ook voor een stimulering van elastine en collageen. Hierdoor zal de huid een verstrakkend effect ervaren, waardoor het resultaat des te meer zichtbaar wordt en egaal oogt.
 

klaar voor een gezond stralend voorkomen?