P-shot® en O-shot®

P-shots® & O-shots® richten zich op de intieme zone. Hieronder wordt elk van deze behandelingen toegelicht.
 

P-shot®

De P-Shot®, of Priapus Shot (genoemd naar de Griekse God van voortplanting en seksuele gezondheid), gebruikt PRP-therapie om erectiestoornissen tegen te gaan en de prestaties van de penis op natuurlijke wijze te verbeteren. De groeifactoren in PRP resulteren in verhoogde weefselgroei en bloedvaten, met als resultaat een sterkere, langere, en gevoeligere erectie. In sommige gevallen kan er ook een minieme volumetoename zijn. 

O-shot®

De O-shot®, ook wel Orgasm-shot genoemd, is de vrouwelijke variant van de P-shot® en is een behandeling op basis van PRP voor een algemene verjonging van de vagina. Hierdoor wordt tevens het sexueel genot verhoogd en zorgt dit voor een intensere beleving van het orgasme. 

 

Nauw gerelateerde behandelingen zijn:

G-shot
De G-shot is gericht op de Grafenberg-spot, ook wel G-spot genoemd, om seksueel genot te vergroten.  De injecties zorgen voor een gestimuleerde aanmaak van bloedvaten en zenuwen wat leidt tot verhoogde vaginale gevoeligheid en intensere orgasmes. 

U-shot
De U-shot focust op het behandelen van urinaire incontinentie. De PRP-therapie die hiervoor gehanteerd wordt stimuleert het lichaam om meer collageen en elastine aan te maken, alsook bloedvaten en zenuwen te stimuleren. Door de aanmaak en regeneratie van weefsel kan deze behandeling helpen bij het behandelen van urinaire incontinentie.
 

Prijs

  • 400€ per sessie (1000€ bij boeken van 3 sessies voor optimaal resultaat)

 

Geïnteresseerd?

Maak een afspraak