MOOI GEZOND!

Wij zorgen ervoor dat jij mooi gezond bent, vanbinnen én vanbuiten. 

Over Ons

Om u gezonder en jonger te voelen en dit ook uit te stralen. Is de combinatie van preventieve, regeneratieve en cosmetische geneeskunde nodig. Via een unieke screening (soms tot op niveau van het DNA!) bieden we behandelingen op maat aan voor een maximaal resultaat.

  over ons

  Ons team

  Doctor Chris Cambré - Anovo Clinic

  Dr. Chris Cambré

  vaatchirurgie - esthetiek - regeneratief specialist

  Nadat Dr. Cambré met grote onderscheiding afstudeerde aan de Universiteit Antwerpen, werd al snel duidelijk dat hij zijn horizon wilde verruimen. Hierbij begon hij aan zijn opleiding tot vaatchirurg in een Duits referentiecentrum, waar hij de “deutsche Gründlichkeit” leerde kennen. In een gerenommeerde dermatologische praktijk in Düsseldorf zette hij ook zijn eerste stappen in de esthetiek. Eenmaal terug in België, verdiepte hij zich verder in één van zijn passies: de regeneratieve geneeskunde.  

  Met zijn kennis uit internationale opleidingen en sterke ervaring, werd Dr. Cambré ook al snel een referentie op het vlak van “PRP”, waarover hij regelmatig lezingen en opleidingen geeft.  Verder is hij bezig met het schrijven van boeken over regeneratieve geneeskunde en de trends en innovaties die men hierin kan verwachten.

  Dr. Cambré gelooft zeer sterk in een holistische aanpak waarbij preventieve en regeneratieve geneeskunde, vanbinnen en vanbuiten, centraal staan. Anovo Clinic weerspiegelt deze visie. Zijn vele jaren ervaring en kennis vertalen zich dan ook in de diensten die Anovo Clinic u aanbiedt.

  Dr. Julie Dewilde

  Arts - esthetische geneeskunde

  Dr. Julie Dewilde zette haar eerste professionele stappen als arts in de farmaceutische industrie en vond nadien haar echte passie in de esthetische geneeskunde. Zij is gespecialiseerd in niet-chirurgische esthetische behandelingen die de veroudering van de huid tegengaan en huidverbetering stimuleren.

  Dr. Dewilde studeerde in 2013 met onderscheiding af als arts, aan de Katholieke Universiteit in Leuven, daarnaast volgde ze ook een bijkomende opleiding tot arts in de esthetische geneeskunde in Nederland. Ze is lid van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG) en volgt tot op heden regelmatig workshops en congressen om helemaal mee te zijn met de laatste behandelingen. 

  Bij Anovo Clinic kan je bij haar terecht voor een eerlijk en betrouwbaar advies rond preventie en behandeling van huidveroudering. Ze voert behandelingen uit met botuline toxine, skinboosters, plaatjes-rijk plasma (PRP) en fillers. Bij elke behandeling houdt ze rekening met het behoud van een natuurlijke uitstraling en de unieke aard van elk persoon. Een natuurlijke benadering die volledig past bij de visie van Anovo Clinic.

  Dr. Iulian Moga

  Esthetisch Arts

  Tijdens zijn opleiding aan de Katholieke Universiteit in Leuven stond het al in de sterren geschreven dat Dr. Iulian Moga zijn medische vaardigheden zou gaan combineren met zijn gevoel voor esthetiek. Hij liep masterstages in verschillende geneeskundige disciplines en focuste vervolgens volledig op de niet-chirurgische esthetische geneeskunde.

  Dr. Moga studeerde in 2021 af met onderscheiding en volgde ook diverse hoogstaande opleidingen in binnen en buitenland, vaak bij gerenommeerde specialisten. Bij Anovo Clinic staat hij onder meer in voor behandelingen met Profhilo, fillers, botulinetoxine, skinboosters of PRP. Dr. Moga hecht er veel belang aan dat alle ingrepen proportioneel gebeuren, met behoud van de kenmerken die het gezicht van een persoon uniek maken. Een natuurlijke benadering die volledig past bij de visie van Anovo Clinic.

  Dr. Griet Spiessens

  Arts - leefstijl geneeskunde - Ayurvedic Technician  - Menopauze specialist

  Al tijdens haar opleiding tot arts gaf Dr. Spiessens blijk van een brede interesse in geneeskunde buiten de gebaande paden. Haar specialisatie tot spoedarts vulde zij aan met een opleiding in de Ayurvedische geneeskunde en een training tot yoga teacher. De afgelopen jaren volgde zij meerdere internationaal erkende opleidingen bij onder andere de European Lifestyle Medicine Organisation (ELMO) en de Newson Health Menopause Society (UK).

   

  Na een carrière van 15 jaar in de acute geneeskunde, wil Dr. Spiessens zich nu focussen op de preventieve en leefstijlgeneeskunde. Overtuigd van het zelfgenezend vermogen van het lichaam kan zij zich uitstekend vinden in het motto van ANOVO Clinic: 'Beauty inside and out'.

   

  U kunt bij Dr. Spiessens terecht voor consultaties leefstijlgeneeskunde; ondersteund door health screening via bloedonderzoek. Tevens begeleidt zij vrouwen met (peri)menopauzale klachten, onder andere door middel van het opstarten en monitoren van substitutietherapie met bio-identieke hormonen. Daarnaast behoren ook behandelingen met PRP (Platelet Rich Plasma) en intraveneuze vitaminetherapie tot de mogelijkheden.

  Dr. Spiessens neemt uitgebreid de tijd voor uw specifieke situatie en zal samen met u de meest geschikte behandeling bepalen.

   

   

   

  Wat kunt u verwachten van een consultatie bij Dr. Spiessens?
   

   

  Sofie

  Verpleger – Huidconsulent

  Yana & Lesley

  Administratie en huidadvies

  Anovo Look & Feel

  klaar voor een gezond stralend voorkomen?