LITTEKENVERBETERING

Een zeer populaire behandeling is het verbeteren van littekens.  Ongeacht de oorzaak van het litteken (ongeval, chirurgie, of andere) voelen velen zich onzeker over hun littekens.  Bij Anovo kunnen we de littekens verbeteren via een gecombineerde aanpak.

Enerzijds gebruiken we het Plexr-systeem. Dit systeem maakt gebruik van drie verschillende in-de-hand-gehouden apparaten. Deze apparaten richten zich op geïoniseerde gasmoleculen in de lucht en transformeren deze in plasma. Wanneer dit plasma de huidlaag nauwkeurig aanraakt, wordt deze verdampt. Hierdoor trekken de huidvezels samen met als resultaat vermindering van de littekens en een verstrakkend, verstevigend en liftend effect.

Verbetering is al onmiddelijk zichtbaar, maar het uiteindelijke resultaat zal zich in de weken na de behandeling nog verder ontwikkelen. Afhankelijk van het behandelde gebied en de grootte ervan, kan een kort herstel nodig zijn.

Daarnaast wordt ook gebruik gemaakt van Platelet-Rich Plasma (PRP). Dit is het proces waarbij een kleine hoeveelheid bloed wordt afgenomen en de bloedplaatjes hieruit gescheiden worden. Hierna worden deze bereid tot een injecteerbare plasma-oplossing. Het resultaat, een "PRP-serum", wordt geactiveerd om essentiële groeifactoren vrij te geven en wordt daarna geïnjecteerd met behulp van een zeer fijne naald.

Deze injecties stimuleren de aanmaak van collageen en hyaluronzuur in de huid, met als resultaat het herstel van huidschade, verloren volume en een jeugdige gloed. Omdat PRP is afgeleid van het bloed van de patiënt, is er vrijwel geen risico op een allergie of intolerantie.

 

Resultaten

  • Reduceren van zichtbare littekens

 

Prijs

  • Vanaf 500 euro
Maak een afspraak