HANDVERJONGING

Door het verouderingsproces kunnen de handen aan volume verliezen waardoor deze een magere en oude uitstraling krijgen. Om dit tegen te gaan en de handen (terug) een jongere uitstraling te geven, maken we gebruik van een gecombineerde aanpak.

Enerzijds injecteren we op enkele strategisch gekozen plaatsen een biologisch compatibel vulmiddel (filler). Hier wordt er specifiek geopteerd voor biostimulatoren als filler. Hierbij is het resultaat onmiddellijk zichtbaar, maar zullen deze ook de aanmaak van het natuurlijke collageen van uw lichaam stimuleren, waardoor het effect langer blijft duren.

Daarnaast wordt er ook gebruik gemaakt van Platelet-Rich Plasma (PRP). Dit is het proces waarbij een kleine hoeveelheid bloed wordt afgenomen en de bloedplaatjes hieruit gescheiden worden. Hierna worden deze bereid tot een injecteerbare plasma-oplossing. Het resultaat, een "PRP-serum", wordt geactiveerd om essentiële groeifactoren vrij te geven en wordt daarna geïnjecteerd met behulp van een zeer fijne naald.

Deze injecties stimuleren de aanmaak van collageen en hyaluronzuur in de huid, met als resultaat het herstel van huidschade, verloren volume en een jeugdige gloed. Omdat PRP is afgeleid van het bloed van de patiënt, is er vrijwel geen risico op een allergie of intolerantie.

 

Resultaten

Reduceren van:

  • Mager uitzicht van de handen
  • Verouderd uitzicht van de handen
Maak een afspraak