Waarom kiezen internationale sterren voor HydraFacial behandelingen?

Nog nooit van HydraFacial behandelingen gehoord? Het is nochtans een geliefkoosde gezichtsbehandeling bij heel wat internationale sterren. Beyoncé, Charlize Theron, Cameron Diaz, Kate Winslet, Eva Mendes, Britney Spears… Het rijtje actrices dat trouw zweert aan HydraFacial is quasi eindeloos, al zijn ook mannelijke sterren fan. Acteur Matthew McConaughey noemde het zelfs “seks voor het gezicht” in een interview. Wij introduceren je graag in deze efficiënte gezichtsbehandeling.

De drie stappen van een HydraFacial behandeling

Kort samengevat, bestaat de gezichtsbehandeling HydraFacial uit drie stappen. Eerst wordt de huid gereinigd en worden de dode huidcellen verwijderd via afschilfering en een milde peeling. Eenmaal de poriën vrij zijn van vuil, worden de diepe onzuiverheden als het ware uit de huid gezogen. Je zal gegarandeerd versteld staan als je ziet hoeveel vuil er zo kan verzameld worden.

Het apparaat dat hiervoor gebruikt wordt, zal terwijl ook hydraterende en kalmerende stoffen aanbrengen. Stap drie bestaat namelijk uit de bescherming van de huid. Er worden vitale voedingsstoffen aangebracht zoals antioxidanten, hyaluronzuur en peptiden.

Geschikt voor alle huidtypes

Ben je benieuwd wat HydraFacial voor jou kan betekenen en wil je in de voetsporen van de sterren treden? Dat kan! HydraFacial is namelijk geschikt voor alle huidtypes en zelfs mensen met een gevoelige huid kunnen hiervoor aankloppen bij Anovo Clinic.

De intensiteit van de behandeling wordt namelijk steeds individueel aangepast, waardoor iedereen in aanmerking komt. Bovendien hoef je geen hele dag vrij te houden, want deze efficiënte gezichtsbehandeling neemt slechts een halfuurtje in beslag.

HydraFacial behandeling bij Anovo Clinic

Anovo Clinic is gespecialiseerd in preventieve, regeneratieve en cosmetische geneeskunde. Wij hebben dan ook diverse behandelingen om jou te laten stralen. Het doel is dat onze cliënten zich gezonder voelen en dit ook uitstralen. HydraFacial behandelingen passen dan ook uitstekend in deze visie.

Je kan Anovo Clinic terugvinden in Hooglede, vlakbij centrumstad Roeselare, en Kapellen, nabij Antwerpen. Voor meer informatie of een behandeling op jouw maat, kan je steeds een vrijblijvend intakegesprek aanvragen of meteen een afspraak maken.

 

Kostprijs HydraFacial Signature: 150 euro / incl hals en decolleté 200 euro.
Kostprijs Hydrafacial Booster: 185 euro / incl hals en decolleté 225 euro

KLAAR VOOR EEN MOOIE EN GEZONDE UITSTRALING?