HALSVERJONGING

Indien de huid in de hals doorhangt, dan geeft dit een verouderd uitzicht.  Dit kan tegengegaan worden via verschillende aanpakken: PDO-draden, biostimulatoren als vulmiddel, en/of PRP.


Biostimulatoren

Enerzijds injecteren we op enkele strategisch gekozen plaatsen een biologisch compatibel vulmiddel (filler). Hier wordt er specifiek geopteerd voor biostimulatoren als filler. Hierbij is het resultaat onmiddellijk zichtbaar, maar zullen deze ook de aanmaak van het natuurlijke collageen van uw lichaam stimuleren, waardoor het effect langer blijft duren.

PRP

Daarnaast wordt er ook gebruik gemaakt van Platelet-Rich Plasma (PRP). Dit is het proces waarbij een kleine hoeveelheid bloed wordt afgenomen en de bloedplaatjes hieruit gescheiden worden. Hierna worden deze bereid tot een injecteerbare plasma-oplossing. Het resultaat, een "PRP-serum", wordt geactiveerd om essentiële groeifactoren vrij te geven en wordt daarna geïnjecteerd met behulp van een zeer fijne naald.

Deze injecties stimuleren de aanmaak van collageen en hyaluronzuur in de huid, met als resultaat het herstel van huidschade, verloren volume en een jeugdige gloed. Omdat PRP is afgeleid van het bloed van de patiënt, is er vrijwel geen risico op een allergie of intolerantie.

PDO draden

Een PDO Thread Lift is een behandeling waarbij doorgezakt huidweefsel wordt opgetild en strakker wordt gemaakt met behulp van polydioxanone (PDO) draden.

De draden worden onderhuids geplaatst ter behandeling van rimpels en doorgezakte huid.

Ze geven een onmiddelijk liftend effect, maar stimuleren ook de natuurlijke aanmaak van elastine en collageen waardoor het resultaat progressief betert en langer aanblijft.

 

Resultaten

  • Strakkere huid in de hals
  • Minder verouderd uitzicht

Prijs

Af te spreken met de dokter op basis van de gekozen aanpak.

Maak een afspraak