Ingevallen gezicht? Dankzij fillers zie je er meteen een pak jonger uit

Heel wat mensen kampen met volumeverlies in het gezicht - wat we een ingevallen gezicht noemen - en storen zich hier mateloos aan. Er zijn dan ook heel wat factoren die dit in de hand kunnen werken. Denk maar aan stress, roken, hormonen, vermoeidheid, veel afvallen, voeding of simpelweg ouder worden. De huid wordt minder stevig, lijdt aan volumeverlies en op die manier zie je er meteen een pak ouder uit.

Bovenstaande klinkt misschien niet meteen hoopgevend, toch is het fijn om te weten dat een ingevallen gezicht efficiënt verholpen kan worden met fillers. Deze toepassing wordt dus niet alleen gebruikt om mooie volle lippen te krijgen, maar bijvoorbeeld ook om ingevallen wangen te verhelpen. In een mum van tijd zal je gezicht er weer jonger en beter uitgerust uitzien. Voor fillers in regio Roeselare of Antwerpen ben je bij Anovo Clinic alvast aan het juiste adres. 

Verschillende toepassingen van fillers

Veel mensen denken bij fillers meteen aan mooie volle lippen. Lippen opvullen is inderdaad een uitstekende toepassing, maar fillers bieden nog veel meer mogelijkheden. Zo wordt er vaak voor gekozen om de plooi tussen de neusvleugels en de mondhoeken op te vullen, aangezien deze vaak dieper wordt bij het ouder worden. Eventueel kan dit gecombineerd worden met het opvullen van de jukbeenderen, zodat je een optimaal perfect krijgt. Hoge jukbeenderen gelden dan ook als schoonheidsideaal, terwijl vlakkere wangen helaas deel uitmaken van het ouder worden. 

Zoals gezegd, zijn fillers ook ideaal om een ingevallen gezicht te bestrijden. Bij volumeverlies kunnen fillers je helpen om weer mooie en vollere wangen te krijgen. Ook donkere kringen en wallen kunnen verminderd worden met fillers, door de traangoot te injecteren. 

 

Contacteer Anovo Clinic voor fillers

Ingevallen gezicht verhelpen? Vollere wangen of volle lippen? Dan zijn fillers misschien wel de aangewezen oplossing voor jou. Sowieso adviseren we steeds een intakegesprek bij de arts van Anovo Clinic. Zo kunnen we samen bekijken welke behandeling jou op het lijf geschreven is. Zo kunnen we bij Anovo Clinic ook een liquid facelift of behandelingen met B*T*X aanbieden indien dat nodig blijkt.

Anovo Clinic helpt je om straks weer trots in de spiegel te kijken. Wij hebben vestigingen in Hooglede, nabij Roeselare in West-Vlaanderen, en Stabroek, nabij Antwerpen. Uiteraard zijn klanten uit heel Vlaanderen of zelfs daarbuiten welkom bij Anovo Clinic.

 

 

KLAAR VOOR EEN MOOIE EN GEZONDE UITSTRALING?