Plexr: efficiënte ooglidcorrectie zonder operatie

Alle voordelen van een ooglidcorrectie, maar dan zonder operatie? Het klinkt als een droom voor mensen die kampen met hangende oogleden, maar is toch perfect mogelijk. In onze praktijken in regio Roeselare en Antwerpen maken we bij Anovo Clinic namelijk gebruik van Plexr voor een alternatieve ooglidcorrectie.

Behandeling van gevoelige gebieden

Plexr werkt met verschillende apparaten, die zich richten op geïnosieerde gasmoleculen in de lucht en deze transformeren in plasma. Lees hier meer over het vooruitstrevende Plexr-systeem.De behandeling helpt om de huid heel precies strakker te maken, bijvoorbeeld bij overtollige huid bij de wenkbrauwen, oogleden of hals. Het plasma wordt namelijk ingezet om de huid te laten inkrimpen. De laag dode huidcellen verdampt als het ware, terwijl ook de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd wordt. Zo geeft Plexr ook in de maanden na de behandeling nog een gunstig effect.  

Bij Plexr - voluit 'Plexr soft surgery' genoemd - hoef je dus niet onder het mes. Bovendien is deze techniek uitermate geschikt om te hanteren in gevoelige gebieden, zoals de oogleden. Net daarom beschouwen we dit als een uitstekend alternatief voor een ooglidcorrectie.

Voordelen van een alternatieve ooglidcorrectie

Aangezien er bij Plexr geen sprake is van een operatie, hoeft de arts dus niet te snijden. Dat houdt ook in dat er geen littekens of blauwe plekken zichtbaar zijn nadien. Je huid zal ook veel sneller herstellen van de behandeling. Bovendien is een Plexr-behandeling uitermate nauwkeurig, volledig veilig en bovendien goedkoper.

Wens je een ooglidcorrectie in regio Roeselare of Antwerpen, dan is dit alternatief zeker het overwegen waard. Anovo Clinic heeft vestigingen in Hooglede, nabij Roeselare in West-Vlaanderen, en Stabroek, nabij Antwerpen.

Uiteraard zijn klanten uit heel Vlaanderen of zelfs daarbuiten welkom bij Anovo Clinic. Sowieso adviseren we steeds een intakegesprek bij de arts van Anovo Clinic. Zo kunnen we samen bekijken welke behandeling jou op het lijf geschreven is.

 

 

KLAAR VOOR EEN MOOIE EN GEZONDE UITSTRALING?