Help, hoe kan ik mijn rimpels verminderen of verwijderen?

Stoor jij je aan rimpels op het voorhoofd of een hardnekkige fronsrimpel? Of ben je op zoek naar een wondermiddel tegen rimpels? Wees gerust, je staat hiermee niet alleen. Rimpels zijn een logisch gevolg van huidveroudering, al kunnen erfelijke en externe factoren (zoals bijvoorbeeld zonlicht) ook meespelen. Doorgaans vertraagt de productie van collageen en aanmaak van elastine al vanaf je 30ste, waardoor de huid stelselmatig slapper wordt en rimpels ontstaan. Wij willen je echter helemaal niet ontmoedigen, maar net vertellen hoe je rimpels kunt verminderen of helemaal verwijderen.

Fronsrimpel of rimpels in het voorhoofd?

Bij Anovo Clinic bieden we verschillende efficiënte rimpelbehandelingen aan, afhankelijk van het probleem waarmee je kampt. Zo gebruiken we bijvoorbeeld B*T*X voor een fronsrimpel, maar kunnen we ook rimpels opvullen met fillers. Dat gebeurt bijvoorbeeld bij de rimpels aan de mondhoeken, langs de lachlijnen of bij rimpels in het voorhoofd. Veel klanten stappen ook op ons af om rimpels onder de ogen te verwijderen. 

Sowieso kan de behandeling verschillen van persoon tot persoon. Factoren zoals je huidconditie en -type spelen mee, net als mogelijke huidproblemen en het gewenste resultaat. Op basis van deze informatie kunnen we B*T*X voor de fronsrimpel adviseren, rimpels opvullen met fillers of misschien volstaat een medische peeling wel om jouw huid weer in topconditie te krijgen. Andere veelgebruikte behandelingen tegen rimpels zijn het Plexr-systeem, liquid facelifts, hydrafacial behandelingen, skinboosterslaserbehandelingen of huidverbetering met profhilo.

 

Rimpels opvullen, verminderen of verwijderen

Rimpels opvullen, verminderen of verwijderen? Zoals je hierboven las, zijn er heel wat verschillende mogelijkheden. Daarom raden we ook steeds een intakegesprek bij de arts van Anovo Clinic aan. Zo kunnen we samen bekijken welke behandeling jou op het lijf geschreven is.

Een echt wondermiddel tegen rimpels mag dan misschien niet bestaan, Anovo Clinic helpt je om straks weer trots in de spiegel te kijken. Wij hebben vestigingen in Hooglede, nabij Roeselare in West-Vlaanderen, en Stabroek, nabij Antwerpen. Uiteraard zijn 'klanten uit heel Vlaanderen of zelfs daarbuiten welkom bij Anovo Clinic. 

 

 

KLAAR VOOR EEN MOOIE EN GEZONDE UITSTRALING?