Laserbehandelingen

Schrik van spuitjes? Bang dat het resultaat van een behandeling “too much” zal zijn? Dan zijn onze laserbehandelingen ideaal voor jou! Anovo Clinic biedt verschillende laserbehandelingen aan. Afhankelijk van jouw noden kies je voor een combinatie van verschillende behandelingen of een individuele behandeling.

Onze laserbehandelingen zijn erg doelgericht, waardoor er weinig tot geen neveneffecten optreden en de veiligheid steeds gegarandeerd wordt. We maken hiervoor gebruik van de gerenommeerde Healite II®, die voor een vlot herstel van de huid zorgt. 


 

Een mooie gloed dankzij gerichte huidverbetering

Een doelgerichte huidverbetering is de meest voorkomende reden om te kiezen voor een laserbehandeling. Het doel is om de overtollige of uitgezakte huid te laten verminderen, oneffenheden weg te werken, de huid strakker en steviger te maken of littekens minder zichtbaar te maken. Het wordt vooral toegepast rond de ogen (kraaienpootjes), bij de wenkbrauwen, oogleden en hals, maar ook rond de neus en lippen. 

Bij Anovo Clinic werken we onder meer met het innovatieve Plexr-systeem. Met een krachtig plasmastraaltje laat het de huidvezels samentrekken, wat voor uitstekende resultaten zorgt. 
 

Lees ook:

De laserbehandeling is een effectieve techniek voor het vlak maken van littekens. Het stimuleert de productie van bindweefsel.

Overige laserbehandelingen bij Anovo Clinic

Veel mensen kiezen voor een laserbehandeling om de huid te verstevigen, maar er zijn nog tal van toepassingen mogelijk. Uiteraard wordt de meest geschikte oplossing voor jouw wensen steeds bepaald in overleg met de arts. De perfecte aanpak kan dan ook verschillen van persoon tot persoon.

Enkele mogelijke toepassingen:

  • Aanpakken van hardnekkige acné of onzuiverheden op de huid. Een huidanalyse vooraf is weliswaar noodzakelijk, aangezien mensen met een donkere huidskleur meer risico lopen op het ontstaan van pigmentvlekken na de behandeling. 
  • Diepe rimpels aanpakken. Een ideale laserbehandeling voor mensen die liever geen fillers gebruiken. Lees meer in het artikel 'Help, hoe kan ik mijn rimpels verminderen of verwijderen'
  • Definitieve haarverwijdering. Haren op de benen, in de oksels, op de bovenlip, kin of bikinilijn? Alle probleemzones kunnen aangepakt worden. Op die manier bespaar je tijd en pijn, want de behandeling is volstrekt pijnloos. Meer info vind je in ons artikel 'Laserontharing voor pijnloos afscheid van ongewenste haren'

Plan nu jouw laserbehandeling en ontvang een gratis huidanalyse