Mooie volle lippen: mogelijk op elke leeftijd

Lipfillers hebben de voorbije jaren aardig wat populariteit gewonnen en dit in alle leeftijdscategorieën. Zo kiezen veel jongere dames ervoor om hun dunne lippen aan te pakken, aangezien mooie volle lippen er sensueler en aantrekkelijker uitzien. Toch is het vooral belangrijk om ervoor te zorgen dat het resultaat er steeds natuurlijk blijft uitzien. 

Naarmate we ouder worden, neemt het lipvolume af en komen lipfillers opnieuw in beeld. Het verloren volume kan hersteld worden en eventueel kunnen ook de rimpels in de bovenlip vakkundig weggewerkt worden. Voor lipfillers in regio Roeselare of Antwerpen ben je bij Anovo Clinic alvast aan het juiste adres. 

Hoe krijg ik mooie volle lippen?

Kamp je met (te) dunne lippen en wil je dit graag laten aanpakken? Dan nodigen we je graag uit voor een intakegesprek bij de arts van Anovo Clinic in regio Roeselare of Antwerpen. Een behandeling is namelijk erg persoonlijk. Zo verschilt het ideale type filler of de optimale hoeveelheid van persoon tot persoon. De behandeling zelf - die plaatsvindt onder plaatselijke verdoving - duurt helemaal niet lang, maar een grondige voorbereiding is minstens even belangrijk.

Zijn lipfillers nieuw voor je en heb je nog wat schrik? Belangrijk om weten is dat deze fillers gemaakt zijn op basis van hyalonzuur. Die stof is van nature in je huid aanwezig en zal dus niet afgestoten worden. Als je beroep doet op de experts van Anovo Clinic, is het dus perfect veilig om te kiezen voor mooie volle lippen.

Reken op Anovo Clinic voor lipfillers

Wil je jouw dunne lippen aanpakken met lipfillers? Anovo Clinic helpt je om straks weer trots in de spiegel te kijken. Wij hebben vestigingen in Hooglede, nabij Roeselare in West-Vlaanderen, en Stabroek, nabij Antwerpen. Uiteraard zijn klanten uit heel Vlaanderen of zelfs daarbuiten welkom bij Anovo Clinic. 

Niet alleen zijn wij gespecialiseerd in lipfillers, maar ook in heel wat andere toepassingen van cosmetische geneeskunde. Ontdek hier een greep uit onze verschillende behandelingen of problemen die wij voor jou kunnen oplossen.

KLAAR VOOR EEN MOOIE EN GEZONDE UITSTRALING?