Wratten verwijderen zonder risico op littekens

Wratten of fibromen zijn onschuldig, maar veel mensen kiezen ervoor om deze te laten verwijderen. Anovo Clinic maakt gebruik van de vooruitstrevende Plexr-techniek om deze volstrekt veilig te elimineren, zonder risico op littekens. 

Fibromen of wratten verwijderen met Plexr

Niet alleen een op de drie kinderen heeft te maken met wratten, het komt ook geregeld bij volwassenen. Net als fibromen of steelwratjes, wat eigenlijk goedaardige huidgezwellen zijn. Het aantal dergelijke 'gezwellen' neemt toe naarmate we ouder worden. Een van de verschillen is dat wratten doorgaans vanzelf verdwijnen, wat niet het geval is bij fibromen. 

Zoals gezegd, gebruiken we bij Anovo Clinic de Plexr-techniek om fibromen of wratten te verwijderen. Met een apparaat worden fibromen aangetikt, door het plasma wordt de huid omgezet in gas. De huid verdampt dus als het ware.

Geen eenvoudige uitleg, maar het belangrijkste is dat deze techniek heel precies kan toegepast worden, volledig risicoloos is en geen littekens nalaat. Er wordt namelijk niet in de huid gesneden of gebrikt bij de Plexr-techniek. Bij Anovo Clinic wordt Plexr overigens ook gebruikt om een ooglidcorrectie zonder operatie uit te voeren. Deze innovatieve techniek heeft met andere woorden heel wat troeven in petto.

Intakegesprek bij Anovo Clinic

Heb je oneffenheden in je huid en wil je deze graag laten aanpakken. Fibromen of wratten laten verwijderen? Dan kan je terecht bij Anovo Clinic. We adviseren om een intakegesprek bij de arts van Anovo Clinic te plannen, zodat er samen een aanpak kan besproken worden.

Anovo Clinic helpt je om straks weer trots in de spiegel te kijken, met een stralende en egale huid. Wij hebben vestigingen in Hooglede, nabij Roeselare in West-Vlaanderen, en Stabroek, nabij Antwerpen. Uiteraard zijn klanten uit heel Vlaanderen of zelfs daarbuiten welkom bij Anovo Clinic. 

 

 

KLAAR VOOR EEN MOOIE EN GEZONDE UITSTRALING?