Anovo Clinic, meer dan een schoonheidsinstituut

Een schoonheidssalon of schoonheidsinstituut is een plaats waar je kan ontspannen en bepaalde lichte huidproblemen zullen er ook verbeterd kunnen worden. Weliswaar is het zo dat de medische achtergrond niet aanwezig is. Met hardnekkige aandoeningen of dieperliggende problemen kan een doorsnee schoonheidsinstituut je dan ook niet helpen.

Anovo Clinic daarentegen bestaat uit een team met erkende artsen, die opgeleid zijn om medische en cosmetische ongemakken te verhelpen. Daarom spreken wij eerder van een alomvattende gezondheidsbehandeling dan louter een schoonheidsbehandeling. Een goede gezondheid zorgt voor een mooie uitstraling, dat is ons motto bij Anovo Clinic.

Niet zomaar een schoonheidsbehandeling

Wie denkt aan onze esthetische en regeneratieve geneeskunde zal in eerste instantie wellicht aan verschillende lichaamsbehandelingen denken. Niet onterecht, want wij staan inderdaad in voor verschillende lichamelijke ingrepen die ervoor zorgen dat jij je weer goed in je vel voelt. Met verschillende injectables, skinboosters of laserbehandelingen, om maar enkele voorbeelden te noemen.

Toch gaat de aanpak van Anovo Clinic ook verder, voor wie dat wenst. Zo kan je ook in onze vestigingen in Hooglede en Stabroek terecht met symptomen die wijzen op een burn-out, overmatige stress of andere psychosociale risico’s. Enerzijds bieden wij vitamine-infusen aan, die je een energieboost geven en de slaapkwaliteit kunnen verbeteren, anderzijds is er de mogelijkheid om een DNA-analyse te laten uitvoeren. Op basis daarvan kunnen we gericht advies geven op vlak van leefstijl, voeding en eventueel medicijnen. Last but not least is de optie om een holistisch consult in te boeken. In samenwerking met Revive Coaching vindt er een grondige screening plaats, om sluimerende gezondheidsproblemen in kaart te brengen én ook een gerichte oplossing aan te bieden.

Gezondheidsbehandeling op maat bij Anovo Clinic

Klinkt onze slogan ‘mooi gezond’ jou als muziek in de oren en wil je graag een grondige gezondheidsbehandeling, die verder gaat dan een gewone schoonheidsbehandeling? Dan zit je goed bij Anovo Clinic. Maak gerust een vrijblijvende afspraak in onze vestiging in Hooglede of Stabroek en dan bespreekt onze erkende arts de mogelijkheden.

KLAAR VOOR EEN MOOIE EN GEZONDE UITSTRALING?