Botox Gent

Anovo Clinic is gevestigd in Hooglede en Stabroek en wij zijn oa. werkzaam in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Antwerpen.
Naast onze vestigingen in Hooglede en Stabroek voeren we ook behandelingen uit regio Gent.

Botox staat voor botulinetoxine en is een natuurlijk verkregen eiwit dat wordt geproduceerd door een bacterie.
Het spierverslappende middel die cosmetisch wordt gebruikt, werd lang hiervoor gebruikt om spierspanningen - en spasmen te behandelen.
Met botox hebben we verschillende doelen. Dat botox een spierverslappend middel is en dus helpt tegen rimpels, dat weten we allemaal. Maar dat we botox ook kunnen inzetten tegen migraine, overmatig zweten en tandenknarsen, is voor veel mensen nieuw.

Bij Anovo Clinic regio Gent werken wij met kwalitatieve botox en kan je terecht voor een botoxbehandeling tegen rimpels en huidveroudering.
Wij garanderen bij Anovo Clinic botox van topkwaliteit zodat wij mooie resultaten kunnen leveren.
Hiervoor gebruiken we kwalitatieve merken waardoor we een veilige ingreep kunnen garanderen.

Botox blokkeert bepaalde chemische signalen van de zenuwen naar de spieren. Hierdoor neemt de werking van de spieren af of wordt deze volledig stilgelegd.
Botox wordt geïnjecteerd in de spiervezels die er voor zorgen dat er lijntjes ontstaan zoals kraaienpootjes, voorhoofdslijnen of fronslijnen. 

Deze gezichtsbehandeling regio Gent is een veilige behandeling die geen bijwerkingen heeft. Door middel van de kleine naald is het een pijnloze behandeling.
Het duurt 1-2 weken tot dat u het gewenste effect zal zien. Een behandeling moet in de eerste instantie om de 3 maanden herhaald worden.

Ben je op zoek naar een botoxbehandeling regio Gent?  Neem contact met ons op.