Botox Antwerpen (Stabroek)

We weten al langer dat botox helpt tegen rimpels, maar deze wordt ook ingezet tegen knarsen met de tanden, migraine en overmatig zweten. De mogelijkheden van botox zijn enorm verschillend. Bij Anovo Clinic Antwerpen (Stabroek) werken wij al jaren met kwalitatieve, veilige botox. In onze klinieken in Antwerpen (Stabroek) en Roeselare (Hooglede) kun je terecht voor een botox behandeling tegen rimpels en huidveroudering.

Botox is de afkorting van de stof botuline toxine. Deze spierverslapper is een natuurlijk eiwit dat geproduceerd wordt door een bacterie. Voordat botox cosmetisch werd toegepast, werd het spierverslappende middel gebruikt om spieraanspanningen en -spasmen te behandelen. Pas veel later werd ontdekt dat je met botox rimpels en andere tekenen van huidveroudering effectief kan behandelen. De botuline toxine die wij bij Anovo Clinic Antwerpen gebruiken, zijn van veilige en heel effectieve merken afkomstig van betrouwbare fabrikanten. Alleen met topkwaliteit botox kunnen wij de beste resultaten en de meest veilige ingrepen garanderen.

BOTOX IS EEN SPIERONTSPANNER

Botulinetoxine blokkeert de prikkeloverdracht van de zenuwen naar de spieren, waardoor de werking van de spieren afneemt of stil komt te liggen. Botulinetoxine is een eiwit dat, in uiterst kleine hoeveelheden en sterk verdund,  geïnjecteerd wordt in de spiervezels die verantwoordelijk zijn voor de lijntjes die ontstaan bij mimiek, bijvoorbeeld fronslijnen, kraaienpootjes en voorhoofdslijnen.  Meer weten? Contacteer Anovo Clinic te Antwerpen (Stabroek).

BOTOX IS EEN ZENUWBLOCKER

Botulinetoxine of botox blokkeert de werking van de zenuwen die de zweetklieren prikkelen. Hierdoor wordt voorkomen dat deze klieren zweet produceren in bijvoorbeeld oksels. Ook wordt Botulinetoxine (Azzalure) gebruikt tegen tandenknarsen en migraine. Een van de mogelijke oorzaken voor migraine is het onwillekeurig aanspannen van spieren in het gezicht.

Bij een injectie van Botulinetoxine in bijvoorbeeld frons of voorhoofd, verdwijnt hier veel spanning en zult u minder snel last hebben van een drukkend gevoel in bijvoorbeeld schedel of ogen.
Meer weten? Contacteer onze arts te Antwerpen (Stabroek).

WAAROM EEN BOTOX CLINIC IN ANTWERPEN (STABROEK)?

We kozen er met Anovo Clinic voor om een vestiging in Antwerpen te openen voor het toepassen van botox behandelingen omdat Antwerpen een centrale uitvalsbasis is. En na het succes van onze vestiging in Roeselare (Hooglede) was dit een logische volgende stap.

Onze artsen staan je graag bij met deskundig advies op maat. Alles wordt eerst zorgvuldig besproken.

PRIJZEN BOTOX ANTWERPEN BIJ ANOVO CLINIC

Ben je benieuwd naar de prijzen van een botoxbehandeling in onze Anovo Clinic te Antwerpen (te Stabroek)? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze arts in Antwerpen.