Een gladde en haarvrije huid met diode laser ontharing

Heb je last van overmatig of ongewenst haar op zichtbare plekken - bijvoorbeeld op het gezicht en de armen - en ben je op zoek naar een geavanceerde oplossing om het haar te verminderen? Diode laser ontharing is een goede keuze voor zowel mannen als vrouwen. Deze comfortabele procedure wordt beschouwd als een gouden standaard in laserontharing methoden.

Een diodelaser gebruikt slechts één golflengte van licht met een absorptietempo in melanine. Het genereert hoogfrequente lage emittantie impulsen die gediplomeerde laserprofessionals veilig op elk huidtype kunnen gebruiken. De 800-nanometer diodelaser geeft langdurige resultaten en kan zelfs gevoelige gebieden van het lichaam behandelen.

 

In de Anovo Clinic gebruikt onze gecertificeerde dermatoloog een FDA-goedgekeurde diodelaser voor haarvermindering. Zowel mannen als vrouwen zijn tevreden met de resultaten van onze diodelaserbehandeling. Je kunt de behandeling op elk moment van het jaar boeken.

 

Hoe werkt de diode laser behandeling?

 

Het elimineren van lichaamshaar is een grote uitdaging, of het nu voor medische aandoeningen, esthetische doeleinden of andere doeleinden is. Al eeuwenlang hebben vrouwen verschillende manieren gevonden om hun lichaamshaar te verwijderen. Epileren, scheren en harsen verwijderen overtollig en ongewenst haar voor een korte periode. Deze ontharingsmethoden resulteren in uitslag, ingegroeide haren, donkere vlekken en andere huidproblemen.

 

Laserontharing is door zijn doeltreffendheid, snelheid en veiligheid voor veel mensen de meest populaire behandeling geworden. Het resultaat hangt echter af van de gebruikte lasertechnologie..

 

De diodelaser is een zeer efficiënte behandeling die uitstekend werkt. Het behandelt grote lichaamsgebieden snel met het grootste comfort en een hoge doeltreffendheid. Tijdens de diodelaserprocedure, wordt een lichtstraal met een smal spectrum door de deskundige dermatoloog op de haarschacht geconcentreerd om bepaalde chromoforen te richten. Het kan elke huid effectief behandelen. De deskundige dermatoloog past de laserstraal aan diverse haardiktes, haarkleuren en huidtypes aan. Het laserlicht treft slechts het actief groeiende haar.

 

Is een behandeling met een diodelaser permanent?

 

Ja. Een diodelaser maakt gebruik van semiconductor technologie die een constante lichtprojectie produceert binnen het zichtbare infrarood bereik. De lichtstraal wordt geabsorbeerd door haarpigment, bekend als melanine.

 

Terwijl de melanine opwarmt, blokkeert het de bloedstroom naar de haarfollikel en de wortels. Het helpt de patiënt om zich permanent van het ongewenste haar op de verschillende delen van het lichaam te ontdoen zonder de omringende huid te beïnvloeden.

 

Voordelen van de procedure

 

Hieronder volgen de voordelen van deze revolutionaire behandeling:

 

  • Geen infectie of irritatie. Deze innovatieve lasertechnologie heeft geen agressief effect op de huidstructuur. Het vermindert het risico op brandwonden, hypopigmentatie, en andere ongemakken.

  • De meest doeltreffende resultaten. De diode laser behandeling maakt gebruik van geavanceerde technologie in het ontharingssysteem. Het verstrekt het diepste penetratieniveau aan de huid en uitstekende melanineabsorptie om het meest efficiënte resultaat te geven.

  • Aangename sessie. De huidverzorgingsexperts van de Anovo Clinic gebruiken een veilige diodelaser met koelingstechnologie. Een gekoelde laserkop verbetert het comfortniveau van de patiënt door verbranding van de huid tijdens de behandeling te voorkomen. Je zult een tintelende sensatie voelen wanneer de laser jouw haarfollikels in het beoogde haargebied verbrandt.

  • Kan worden gebruikt op alle lichaamsdelen. Een ander voordeel van onze revolutionaire behandeling is dat het geschikt is voor mensen van elk haar- en huidtype. Dus, het is geschikt in elk klein en groot lichaamsdeel: neus, oren, tepels, rug .... Onze dermatologen zullen de behandeling aanbieden op het door jou gewenste lichaamsdeel.

 

Hoeveel sessies een diode laser ontharing vereist

 

Aangezien haargroei verschillende stadia kent met de tijd, heeft diode laser ontharing meerdere behandelingen nodig om een optimale uitkomst te tonen. Het totale aantal sessies dat je nodig hebt voor de behandeling hangt af van het lichaamsdeel dat je wenst te behandelen.

 

Als je van plan bent om jouw benen en bikinilijn te behandelen, heb je 6 tot 8 sessies nodig. Daarentegen zijn er voor oksels en gezichten 8 tot 10 behandelingen nodig. Nadien kan het zijn dat je elk jaar twee of meer touch-up behandelingen nodig hebt. Overige factoren waarmee onze dermatoloog rekening houdt zijn onder meer geslacht, de haarstructuur en huidskleur.

 

Wie kan behandeld worden?

 

De volgende personen komen in aanmerking voor de behandeling:

 

  • Personen jonger dan 18 jaar met toestemming van hun ouders.
  • Mannen en vrouwen van 18 jaar en ouder.

 

Let op:Onze deskundigen raden de behandeling niet aan voor vrouwen die borstvoeding geven en voor zwangere vrouwen.

 

Maak vandaag nog een afspraak met onze laser ontharing experts voor meer informatie over deze behandeling.