Gezichtsbehandelingen

Bij Anovo Clinic kan je terecht voor diverse gezichtsbehandelingen die jouw huid er stralend en jeugdig laten uitzien. Of je nu op zoek bent naar spierontspanners, rimpelvullende middelen of een hydrafacial, bij Anovo Clinic ben je aan het juiste adres.

Ontdek onze gezichtsbehandelingen:
 

Spierontspanners - Botuline Toxine

Wil je een gladde, jeugdige huid zonder zichtbare lijnen? Kies dan voor een behandeling met botuline toxine. Bij Anovo Clinic worden spierontspanners professioneel toegepast om fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Deze populaire gezichtsbehandeling helpt je om een frisse uitstraling te behouden zonder dat je natuurlijke expressies verloren gaan.

Rimpelvullende middelen & PDO-draden

Als je op zoek bent naar een langdurige oplossing tegen rimpels, zijn rimpelvullende middelen en PDO-draden een uitstekende keuze. Bij ons worden deze behandelingen zorgvuldig uitgevoerd om volume te herstellen en je huid te liften. Dankzij deze innovatieve gezichtsbehandelingen kan je weer genieten van een jeugdige uitstraling zonder invasieve chirurgie.

PRP-gelaat - Vampire Facial

De PRP-gelaatsbehandeling, ook wel bekend als de Vampire Facial, is een natuurlijke manier om je huid te revitaliseren. Deze gezichtsbehandeling wordt uitgevoerd met je eigen bloedplasma, wat rijk is aan groeifactoren. Deze behandeling stimuleert de celvernieuwing en geeft je huid een gezonde gloed. Voor een stralende en jeugdige huid kies je voor deze PRP-gelaatsbehandeling..

Plexr & Liquid Facelift

Wil je een niet-chirurgische facelift? Plexr en de liquid facelift zijn perfecte gezichtsbehandelingen voor jou. Deze methoden worden gebruikt om de huid te verstrakken en rimpels te verminderen zonder snijden. Plexr werkt met plasma-energie om huidweefsel samen te trekken, terwijl de liquid facelift gebruik maakt van fillers om volume en contour te herstellen. Ontdek de mogelijkheden van deze gezichtsbehandelingen voor een jeudige look.

Skinbooster

Een skinbooster behandeling hydrateert je huid diep en verbetert de huidstructuur. De skinbooster wordt ingezet om je huid van binnenuit te versterken en te verjongen. Deze gezichtsbehandeling zorgt voor een langdurige hydratatie en een gladde, stralende huid. Ideaal voor iedereen die op zoek is naar een natuurlijke glow.

Hydrafacial

De hydrafacial is een populaire gezichtsbehandeling die jouw huid intensief reinigt en hydrateert. Deze behandeling wordt uitgevoerd met geavanceerde technologie die onzuiverheden verwijdert en de huid voedt. Na een hydrafacial voelt je huid fris, zacht en stralend aan. Kies voor deze gezichtsbehandeling om je huid in topconditie te houden.

Contacteer ons voor meer info

Anovo Clinic is gevestigd in Roeselare (Hooglede) en Antwerpen (Stabroek) en wij zijn o.a. werkzaam in de ruime regio West-VlaanderenOost-Vlaanderen en Antwerpen!
Interesse in één van onze gezichtsbehandelingen? Wij helpen je graag verder, contacteer ons voor meer info.