HIFU of high intensity focused ultrasound - natuurlijke huidverstrakking

Hallo iedereen,

Wat ben ik blij jullie ons nieuw toestel en behandeling voor te stellen. Je zal er wel al van gehoord hebben, huidverstrakking en versteviging met liftend effect op een natuurlijke manier.  Dat kan nu met HIFU! De resultaten zijn verbluffend en ik ben dan ook heel blij deze vanaf 26 April aan jullie te kunnen aanbieden bij ANOVO CLINIC TE STABROEK.

Wat is nu HIFU?

Een HIFU-behandeling is een revolutionaire techniek om je gelaat en lichaam te verstrakken. Zeker voor de ouder wordende huid is HFU erg populair, omdat de behandeling huidverjongend werkt. De behandeling werkt diep in de huid en zal daar de collageen-aanmaak stimuleren.

Een behandeling met high intensity focused ultrasound wordt ook wel eens gezien als een niet-invasieve vorm van de alom gekende chirurgische facelift of bodylift. Tijdens de behandeling wordt de diepe dermale laag getarget om de collageen-aanmaak te stimuleren.

Collageen is verantwoordelijk voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Naarmate je ouder wordt, neemt de collageenproductie in de huid af, waardoor je een verslapte huid krijgt. Wil je je huid opnieuw strak krijgen, dan is een HIFU-behandeling!

Een HIFU-behandeling brengt heel wat voordelen met zich mee. Zo worden er tijdens de behandeling geen incisies gemaakt of vloeistoffen geïnjecteerd, waardoor de bovenste huidlaag intact blijft. Verder dan dat heeft de behandeling echter nog heel wat voordelen!

  • De HIFU-behandeling is een echte lunchtime treatment: het duurt ongeveer 45 minuten.
  • Door de behandeling wordt je huid onmiddellijk verstrakt. Na één maand is al 40% van het uiteindelijke resultaat zichtbaar. Drie à zes maanden na de behandeling zal je het optimale resultaat zien.
  • Deze niet-chirurgische facelift geeft langdurig resultaat: met één behandeling zit je zo’n twee à drie jaar goed.
  • De HIFU-behandeling is vrijwel pijnloos en kan hoogstens oncomfortabel aanvoelen.
  • Het is een niet-invasieve behandeling, wat wil zeggen dat je amper hersteltijd moet rekenen.

​Zones die in aanmerking komen voor een HIFU  behandeling zijn:  Onderkant gezicht - kaaklijn - onderkin - dubbele kin - onderkin verslapping - hals -decolleté - onderarmen - buik - zitvlak ...

We raden min. 3 sessies aan met 4/6 weken tussen voor een optimaal resultaat en deze 2x per jaar te herhalen voor onderhoud.

Aantal sessie hangt af van huid en leeftijd.