Geniet ook in Limburg en Oost-Vlaanderen van onze expertise

Wie Anovo Clinic al langer kent, weet dat we vestigingen hebben in Hooglede (West-Vlaanderen) en Stabroek (Antwerpen). Mooi verspreid in Vlaanderen dus, maar voor sommige mensen is de afstand toch best groot. Gelukkig is de oplossing ook voor jou nabij.

Dokter Chris Cambré is namelijk ook actief in twee andere praktijken, gelegen in het Limburgse Hasselt en het Oost-Vlaamse Melle. Dankzij deze samenwerkingen met Insight Affair en Lightfalls is onze expertise voor een breder publiek beschikbaar. Dokter Chris Cambré geldt namelijk als één van de Belgische autoriteiten in PRP en regeneratieve geneeskunde. Lees hier meer over hem en zijn specialisaties.

Insight Affair in Hasselt

Insight Affair is gelegen in Hasselt, de hoofdstad van Limburg. Het gezicht van de praktijk is Griet Vanhees, die je kan kennen als model, tv-presentatrice en zangeres. Insight Affair staat garant voor een vijfsterrenbehandeling en de nieuwste technieken in esthetische geneeskunde. Dokter Chris Cambré levert er zijn bijdrage als arts in de esthetische en regeneratieve geneeskunde, zoals hij dat ook bij zijn eigen praktijk Anovo Clinic doet.

 

Lightfalls in Melle

Lightfalls zag in 2017 het levenslicht in Melle, op een boogscheut van Gent in Oost-Vlaanderen. Binnen Lightfalls bundelen verschillende experten de krachten, om de cliënten zo goed mogelijk te kunnen bijstaan. Het team beschikt dan ook over een combinatie van medische expertise en een innovatieve werkwijze. Een aanpak die matcht met de ingesteldheid van dokter Chris Cambré, die via extra opleidingen ook steeds op de hoogte wenst te blijven van de laatste ontwikkelingen in de geneeskunde.

 

Maak je afspraak bij dokter Chris Cambré

Heb je interesse in esthetische of regeneratieve geneeskunde en wil je geholpen worden door een van de voornaamste artsen in België? Boek dan nu je afspraak bij dokter Chris Cambré. Je kan hiervoor terecht bij Insight Affair in Hasselt, Lightfalls in Melle en uiteraard ook nog steeds bij Anovo Clinic in Hooglede of Stabroek.