Laserontharing in West-Vlaanderen voor een glanzende en haarvrije huid

Niet tevreden met scheren, epileren of geld uitgeven aan waxen? De innovatieve lasertherapie van Anovo Clinic is een waardevolle optie om te overwegen. Anovo Clinic biedt vele veilige en effectieve laserbehandelingen. Eén daarvan is een pijnloze en langdurige ontharingsbehandeling. Veel mensen hebben aangegeven dat hun haargroei na de behandeling met ongeveer 90% is gestopt. Lees hier meer over onze laserontharing in West-Vlaanderen.

Zoals je weet, is schoonheid tegenwoordig een belangrijk aandachtspunt. De meesten mensen besteden veel tijd en aandacht aan hun uiterlijk. Haargroei is een natuurlijk proces in het menselijk lichaam. Echter, soms, als gevolg van hormonale problemen, groeit het overmatig. Aangezien het een mannelijke eigenschap is, is haargroei bij vrouwen niet prettig. Het wordt een probleem wanneer het haar zich in het gezicht ontwikkelt.

 

Het geldt overigens niet alleen voor vrouwen, ook mannen hebben last van overmatig haar. Onze ontharingsbehandeling met laser heeft minimale bijwerkingen. Als je 16 jaar of ouder bent, pluk dan vandaag nog de vruchten van onze behandeling voor een mooiere huid.

 

Wat zijn laser ontharingen in West-Vlaanderen?

 

Aangezien haar natuurlijk groeit, kunnen wij het niet permanent stoppen. In de loop der tijd, zijn er vele manieren uitgevonden om er vanaf te komen draadepilatie, schere:n, en nog veel meer. Deze methoden zijn effectief, maar niet in voldoende mate. De effecten zijn van korte duur en daarna begint het haar weer te groeien.

 

Onze laser ontharing therapie is een moderne behandeling. De dermatologen van Anovo Clinic behandelen het haar met krachtige laserstralen met behulp van het Plexr®-systeem, waardoor de groei van het haar in grote mate stopt. Plus, het gebruik van geavanceerde technologieën op basis van ethereaplatform® levert een uitstekend resultaat en toont zijn effecten voor een lange tijd.

 

De voordelen ten opzichte van harsen, waxen en scheren

 

Waxen, scheren en harsen om ongewenst haar te verwijderen zijn niet ideaal omdat deze behandelingen pijnlijk zijn en slechts een paar dagen efficiënt zijn. De laserbehandeling heeft echter langdurige effecten. Als wij over de lichaamsdelen spreken, kun je het behandelen op:

 

 • Armen
 • Benen
 • Bovenlippen
 • Gezicht
 • Oksels
 • Bikinilijn
 • ...

 

Voordelen van onze laserontharing in West-Vlaanderen:

 

 • Richt zich alleen op de ongewenste haren zonder de omliggende huid aan te tasten. Met andere ontharingsbehandelingen wordt de omliggende huid ook aangetast. Bij een extra gevoelige huid bijvoorbeeld, leidt dit tot roodheid, pijn en soms zwelling. Gelukkig richt onze laserbehandeling zich alleen op het haar dat moet worden verwijderd en heeft het geen effect op de omliggende huid.
 • Snelle behandeling. Als we de laser ontharingen bij Anovo Clinic met andere behandelingen vergelijken, is de behandeling veel sneller. Bij volledige ontharing van het lichaam, kunnen sommige procedures een dag duren. De laserbehandeling duurt slechts enkele uren zonder enige huidschade.
 • Duurzaam van aard. Mensen die zich permanent willen ontdoen van ongewenst haar kunnen de voordelen van onze veilige ontharingstherapie benutten. Na drie tot zes sessies, zou jouw haargroei tot een minimum beperkt zijn.

 

Wat houden onze laser ontharingen procedures in?

 

 • De dermatoloog trimt het haar boven het huidoppervlak.
 • De deskundige brengt het verdovende medicijn aan vóór 20 minuten van het uitvoeren van de laser.
 • Vervolgens past de gediplomeerde lasertechnicus de laserapparatuur aan op basis van de kleur, dikte en huidskleur.
 • Na afloop van de procedure, plaatst de deskundige ijspacks, lotions, en anti-inflammatoire crèmes aan om eventueel ongemak te verlichten. Tevens gebruikt hij/zij koud water.

 

Let op:De haargroei zal niet stoppen in één sessie. Je zult daarvoor meerdere afspraken moeten maken. Je kunt de volgende sessie na vier weken plannen.

 

Hoe voorbereiden op de behandeling

 

Wanneer je de behandeling wilt ondergaan, zijn er een aantal instructies die je in gedachten moet houden:

 

 • Beperk of laat het epileren en harsen van de haren voor minstens zes weken achterwege. Aangezien de laser inwerkt op de haarwortels en de hierboven genoemde technieken de haren tijdelijk verwijdert.
 • Vermijd blootstelling aan de zon.

 

Na een dag of twee na de behandeling kan je een verbrand gevoel hebben op de plek waar de dermatoloog een laser heeft gebruikt. Na een maand zullen de behandelde haren beginnen uit te vallen. Zorg ervoor dat je op die momenten zonnebrandcrème gebruikt. Hoewel blaren zeldzaam zijn, kun je roodheid en zwelling verwachten op het behandelde oppervlak. Deze symptomen zijn tijdelijk en zullen na verloop van tijd verdwijnen. 

 

Kosten van een behandeling

 

De kosten variëren naargelang de haargroei en het aantal sessies dat je nodig hebt. Onze gediplomeerde laser professionals zullen de haargroei en andere aspecten onderzoeken om het exacte bedrag te bepalen voor de behandeling.

 

Neem contact met ons op voor hoogwaardige laser ontharingen en geniet van een gladde en haarloze huid.