PRP haarbehandeling

We weten allemaal hoe vervelend het kan zijn om haar te verliezen en dunner wordend haar te ervaren. Het kan je zelfvertrouwen aantasten en je niet op je best laten voelen.
Maar maak je geen zorgen, Anovo Clinic heeft de oplossing voor jou!

Met onze PRP haarbehandeling krijg je de mogelijkheid om je eigen haarfollikels nieuw leven in te blazen. Het klinkt misschien als iets uit een sciencefiction film, maar het is eigenlijk heel simpel.
PRP staat voor Platelet-Rich Plasma, en het wordt gemaakt van je eigen bloed.

We starten met het afnemen van een kleine hoeveelheid van jouw bloed. Daarna wordt dit bloed gecentrifugeerd om het te scheiden in verschillende componenten.
Het deel van het bloed dat rijk is aan bloedplaatjes en groeifactoren wordt geïsoleerd en dat is wat PRP zo krachtig maakt.

Vervolgens wordt het geconcentreerde PRP op de gewenste gebieden van je hoofdhuid geïnjecteerd. De groeifactoren stimuleren de haargroei en de bloedplaatjes bevorderen de genezing en vernieuwing van de haarzakjes. Het resultaat? Gezonder, dikker en sterker haar!

De PRP haarbehandeling is niet alleen effectief, maar ook veilig. Omdat het PRP wordt gemaakt van je eigen bloed, zijn er minimale risico's op bijwerkingen of allergische reacties.
Het is een natuurlijke en biologische benadering van haargroei, zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën of ingrijpende chirurgie.

Wij vinden dat elke persoon uniek is, daarom krijg je een persoonlijk behandelplan dat is afgestemd op jouw specifieke behoeften. Ons ervaren team van professionals zal ervoor zorgen dat je je op je gemak voelt tijdens de behandeling en al je vragen zullen worden beantwoord.

Dus waar wacht je nog op? Neem contact op met Anovo Clinic en ontdek hoe de PRP-haarbehandeling jou kan helpen je haarverliesproblemen aan te pakken.

Interesse? Neem contact met ons op!