Schenk jezelf de eeuwige jeugd met een huidversteviging

Stoor jij je aan je slappe, hangende huid als je in de spiegel kijkt? Wees gerust, je bent helemaal niet alleen met dit probleem. Meer nog: het hoort bij het ouder worden en iedereen heeft er dus in zekere mate mee te maken. Als we ouder worden, hebben we namelijk steeds minder collageen en elastine in ons lichaam. En net die eiwitten zorgen voor een stevige huid. Je hoeft hiervoor echter niet te treuren, want een huidversteviging kan je huid weer in topconditie brengen.

Er zijn heel wat factoren die een slappe of hangende huid in de hand kunnen werken. Denk maar aan vermoeidheid, roken, huidoverschot door veel af te vallen, slechte voeding, stress, te veel UV-straling... Vanaf een bepaalde leeftijd krijgen we er echter allemaal mee te maken. Overweeg je een huidversteviging? Dan kan je hiervoor terecht bij Anovo Clinic, met vestigingen in de regio's Roeselare en Antwerpen.

Verschillende mogelijkheden voor huidversteviging

Overweeg je een huidversteviging, maar weet je niet welke behandeling ideaal is? Factoren zoals je huidconditie en -type spelen mee, net als mogelijke huidproblemen en het gewenste resultaat.

Op basis van deze informatie kunnen we B*T*X of fillers adviseren, of misschien volstaat een medische peeling wel om jouw huid weer in topconditie te krijgen. Andere veelgebruikte behandelingen zijn het Plexr-systeemliquid faceliftshydrafacial behandelingenskinboosterslaserbehandelingen of huidverbetering met profhilo.

Daarnaast kan je ook bij Anovo Clinic terecht voor microneedling, een techniek die overgewaaid is uit de Verenigde Staten, of Facetite. Hierbij wordt gebruik gemaakt van RF-energie (radiofrequente) en dus komt er geen zware ingreep bij kijken. Welke behandeling ook wordt gekozen. Het doel is steeds om de slappe huid te verstevigen én terwijl een natuurlijk ogend resultaat te verzekeren. 

Intakegesprek bij Anovo Clinic

Zoals je hierboven las, zijn er heel wat verschillende mogelijkheden voor een huidversteviging. Daarom raden we ook steeds een intakegesprek bij de arts van Anovo Clinic aan. Zo kunnen we samen bekijken welke behandeling jou op het lijf geschreven is.

Anovo Clinic helpt je om straks weer trots in de spiegel te kijken. Wij hebben vestigingen in Hooglede, nabij Roeselare in West-Vlaanderen, en Stabroek, nabij Antwerpen. Uiteraard zijn 'klanten uit heel Vlaanderen of zelfs daarbuiten welkom bij Anovo Clinic. 

 

 

KLAAR VOOR EEN MOOIE EN GEZONDE UITSTRALING?